Wij bedanken alle bezoekers voor de fijne dag, op naar volgend jaar

Cassiopea Font heerst waar ze draaft: ook in Enkhuizen

foto: www.richardheeresfotografie.nl Een drukbezochte, gezellige en zonnige Harddraverijdag Enkhuizen bracht op de kortebaandraverij een terechte winnaar, Cassiopea Font

Er staat dit seizoen simpelweg geen maat op Cassiopea Font, de merrie uit de stal van Caroline Aalbers die de overwinningen aaneenrijgt. Voor de zesde keer dit seizoen was ze, gereden door Caroline zelf, soeverein. In het klassement Kortebaner van het Jaar wisselt Cassiopea Font stuivertje met Jori Boko die, gereden door Rick Wester, opnieuw het geluk had te worden bijgeloot maar in de finale niet anders kon dan buigen. Ook in het pikeursklassement is Rick Wester, in elk geval tot de volgende kortebaan en met slechts 1 punt verschil, terugverwezen door regerend kampioen Caroline Aalbers. Spanning volop dus richting ontknoping van het kortebaanseizoen.

Enkhuizen kreeg dus de finale die het publiek had verwacht, maar ook de uitslag zal weinigen hebben verbaasd. Sinds Hoofddorp lukte het Cassiopea Font alleen niét in Zwanenburg en IJmuiden, maar alle andere deelnames leidden rechtstreeks naar de winst. Ook Enkhuizen boekte een mooie ‘winst’, want op deze mooie zonnige donderdag werd een overtuigend nieuw totalisatorrecord genoteerd van € 35.574,50.

Van de top 4 van vorig jaar was er dit keer maar één paard bij en dat was Bankrobber. De ruin uit de stal van Appie Bosscha werd met Mats Wester, net als vorig jaar met Lindsey Pegram derde, door in de troostfinale Jaimy Fox en Caroline Aalbers te verslaan.

Alle uitslagen zijn in te zien op: https://nieuw.enkhuizerharddraverij.nl/winnaars/

Foto: www.richardheeresfotografie.nl


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur