Hampshire F Boko en Manon Pools winnen Venhuizen

Hampshire F Boko en Manon Pools winnen Venhuizen. Dinsdag 21 mei, ‘Derde Pinksterdag’, is traditioneel de dag van de kortebaan van Venhuizen. De winst ging naar de gedoodverfde favoriet, Hampshire F Boko.

Dinsdag 21 mei, ‘Derde Pinksterdag’, is traditioneel de dag van de kortebaan van Venhuizen. De verhuizing naar de Twijver is vorig jaar een doorslaggevend succes gebleken. Dat werd ook dit jaar bewezen met een hoop publiek en opnieuw een omzetrecord op de totalisator. De winst ging naar de gedoodverfde favoriet, Hampshire F Boko. Pikeur Manon Pools versloeg in een zinderende finalerit Medusa J en Caroline Aalbers.

Nikita Greenwood was de verrassing van de dag. Met Jim Veldman op de sulky maakte de vierjarige merrie goed gebruik van haar 5 meter voorgift en legde beslag op de derde plek. Veldman deed trouwens goede zaken, want hij was ook de ‘bestuurder’ van Levi Europoort die Stal De Gele Kanaries voor het eerst dit seizoen bij de laatste vier bracht. Een veelbelovend resultaat in het nog prille seizoen.

Contactformulier


Uw vraag