Welkom

Door het invullen van onderstaand formulier wordt u lid van onze “Enkhuizer Harddraverij Vereniging”. Als u al lid bent of het niet zeker weet, neem dan even contact met ons op. We heten u natuurlijk van harte welkom. Hoe gaat het vanaf hier te werk. U geeft de gegevens op en drukt op de knop lid worden. U krijgt dan van ons een lidnummer toegewezen en u kunt dan inloggen. Na het inloggen kunt u in onze webshop een lidmaatschap aanschaffen als u deze heeft afgerekend bent u officieel lid van de vereniging voor onbepaalde tijd. U kunt natuurlijk als u geen lid meer wilt zijn uw lidmaatschap opzeggen door een bericht te sturen naar onze ledenadministratie. Begin snel met invullen dan bent u ook zo snel mogelijk lid van deze fantastische vereniging. Welkom.

Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur