Cassiopea Font wint in Beverwijk haar tweede kortebaan

Cassiopea Font heeft haar tweede kortebaanwinst behaald. Bij de 100e editie van de kortebaandraverij op de Breestraat in Beverwijk gaf pikeur John Dekker in de finale Rick Wester en Jori Boko het nakijken.

Cassiopea Font heeft haar tweede kortebaanwinst behaald. Bij de 100e editie van de kortebaandraverij op de Breestraat in Beverwijk gaf pikeur John Dekker in de finale Rick Wester en Jori Boko het nakijken. Ook de troostfinale viel uit in het voordeel van een paard uit de stal van Caroline Aalbers en moest Stal De Groningers genoegen nemen met de vierde plaats: Leo GS won de strijd om het brons van C Ransborg. ‘Local Hero’ Indus Dragon werd met Krista Timmer na een uitstekende koers ex aequo 5e met I Dream With You met Jim Veldman.

De belangstelling onder de deelnemers was groot: er werden 6 wildcards ingezet, 5 paarden uitgeloot en opnieuw een groot aantal nieuwkomers ingeschreven. Die wildcard was bij Cassiopea Font goed besteed.

Bron: www.kortebaanbond.nl


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur