Mats Wester wint met Epoque in Zwanenburg

Op zaterdag 22 juni wint Mats Wester met Epoque in Zwanenburg

Op zaterdag 22 juni verschenen aan de start veelbelovende namen, waaronder Epoque, Cassiopea Font (winnaar van Hoofddorp), Kelsa Europoort en ook de winnaar van vorig jaar, Jet Bianco. Daarnaast bevonden zich een aantal vierjarigen onder de favorieten: Nevio Boko (winnaar van Wognum), Nikita Greenwood en debutant Fuji Mountain uit de stal van Piet Siderius en Appie Bosscha. Maar het was na een periode in de subtop toch weer eens Epoque die er met de winst vandoor ging. Een mooie overwinning voor Mats Wester op zijn broer Rick, die vanaf een 5 meter starthandicap met de 14-jarige Archange de Jiel met de tweede plek genoegen moest nemen.

Krista Timmer werd met Nikita Greenwood na een ijzersterke koers derde voor Été d’Ourville en (nogmaals) Mats Wester. Zwanenburg koerste voor het derde jaar op rij op de IJweg, in Park Zwanenburg, waar de kortebaan een echt festivalkarakter heeft. Zwanenburg koos er net als voorgaande edities voor de koers uit te schrijven voor maximaal 16 deelnemers. Na afloop van de draverij zette het feest zich in volle hevigheid voort.

bron: www.kortebaanbond.nl


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur