EHV
Enkhuizer Harddraverijvereniging

Paktuinen - 1601 GD ENKHUIZEN

Leden portaal

Het portaal voor onze leden

Koop kaarten of wordt lid

Onze winkel is altijd open

Enkhuizerharddraverij begint over

Dagen
Uren
Minuten
Enkhuizer Harddraverijdag 2023 is een feit. De harddraverij dreigde volledig te verregenen maar het Enkhuizer publiek trotseerde de nattigheid en zorgde zelfs voor een recordomzet op de totalisator.

De aanloop naar onze Harddraverijdag verliep niet altijd even soepel vanwege de digitalisering van ons ledenbestand. Wij konden hier niet meer omheen vanwege allerlei gegronde redenen. Met deze verandering deden wij een beroep op het begrip en geduld van onze leden. Op alle mogelijke wegen hebben wij iedereen proberen te bereiken om online de contributie te voldoen en dat viel helaas niet bij iedereen in goede aarde. Gelukkig stond er een sterk team klaar om iedereen door het proces te helpen en alle vragen te beantwoorden. Uiteraard zorgden wij ook voor de mensen die geen beschikking hadden over een computer en/of e-mailadres, en zo kreeg iedereen uiteindelijk de toegangskaarten in bezit.

Ook bij de entree liep het allemaal anders dan voorgaande jaren. Voor de bezoekers maar ook voor ons was het even wennen met het scannen van de kaarten. Daarnaast bleef en blijft het natuurlijk altijd mogelijk om een toegangskaart bij één van onze kassières aan te schaffen. Wij zijn nog steeds blij met de verandering, nemen alle kritiek en tips serieus en zien zeker ruimte voor verbetering.

Eenmaal binnen aangekomen zagen wij allen maar blije gezichten, en dat waren er weer héél erg veel. Niemand liet zich afschrikken door het weerbericht. De feestvreugde was voelbaar en zichtbaar over het hele terrein. De beveiliging zorgde voor veiligheid van alle bezoekers en liet ons weten dat er geen onregelmatigheden waren.

Het vuurwerk in de avond was letterlijk en figuurlijk de klap op de vuurpijl, het was een knaller!

Zo’n groot evenement als de Enkhuizer Harddraverij kan alleen plaatsvinden door de tomeloze inzet van onmisbare vrijwilligers. Onze dank voor jullie harde werk!

Ook onze dank naar de sponsoren want zonder hen geen Harddraverij.

Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Tot volgend jaar, 19 september 2024