Enkhuizer Harddraverijdag 2023

Enkhuizer Harddraverijdag 2023 is een feit. De harddraverij dreigde volledig te verregenen maar het Enkhuizer publiek trotseerde de nattigheid en zorgde zelfs voor een recordomzet op de totalisator.

De aanloop naar onze Harddraverijdag verliep niet altijd even soepel vanwege de digitalisering van ons ledenbestand. Wij konden hier niet meer omheen vanwege allerlei gegronde redenen. Met deze verandering deden wij een beroep op het begrip en geduld van onze leden. Op alle mogelijke wegen hebben wij iedereen proberen te bereiken om online de contributie te voldoen en dat viel helaas niet bij iedereen in goede aarde. Gelukkig stond er een sterk team klaar om iedereen door het proces te helpen en alle vragen te beantwoorden. Uiteraard zorgden wij ook voor de mensen die geen beschikking hadden over een computer en/of e-mailadres, en zo kreeg iedereen uiteindelijk de toegangskaarten in bezit.

Ook bij de entree liep het allemaal anders dan voorgaande jaren. Voor de bezoekers maar ook voor ons was het even wennen met het scannen van de kaarten. Daarnaast bleef en blijft het natuurlijk altijd mogelijk om een toegangskaart bij één van onze kassières aan te schaffen. Wij zijn nog steeds blij met de verandering, nemen alle kritiek en tips serieus en zien zeker ruimte voor verbetering.

Eenmaal binnen aangekomen zagen wij allen maar blije gezichten, en dat waren er weer héél erg veel. Niemand liet zich afschrikken door het weerbericht. De feestvreugde was voelbaar en zichtbaar over het hele terrein. De beveiliging zorgde voor veiligheid van alle bezoekers en liet ons weten dat er geen onregelmatigheden waren.

Het vuurwerk in de avond was letterlijk en figuurlijk de klap op de vuurpijl, het was een knaller!

Zo’n groot evenement als de Enkhuizer Harddraverij kan alleen plaatsvinden door de tomeloze inzet van onmisbare vrijwilligers. Onze dank voor jullie harde werk!

Ook onze dank naar de sponsoren want zonder hen geen Harddraverij.

Wij als bestuur kijken terug op een zeer geslaagde dag.

Tot volgend jaar, 19 september 2024


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur