KORTEBAANDRAVERIJ Harddraverijdag 2023

Southwind Raptor, met pikeur Marco Spin van Bert de Boer wint de eerste prijs van de kortebaandraverij in Enkhuizen.

Southwind Raptor heeft het donderdag 21 september bij de kortebaandraverij op de Paktuinen in Enkhuizen weer geflikt. Eigenaar Bert de Boer en pikeur Marco Spin kunnen tevreden terugkijken naar een spannende race.

In de finale werd de verrassing van de dag, Luigi il Mago over de knie gelegd. Marco Spin ging met Southwind in de eerste rit te vroeg van start, maar liet zich daarna niet meer van de wijs brengen en gaf John Dekker het nakijken. De strijd om plaats 3 werd beslecht in het voordeel van Bankrobber en Lindsey Pegram, Hero Baldwin en Manon Pools eindigden op plaats 4.


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur