OCHTENDPROGRAMMA Harddraverijdag 2023

Marcel Visser met steekster Paulien van Straaten. De uitblinkers tijdens het ochtendprogramma van de Enkhuizer Harddraverijdag 2023. Foto. H. Kroeb

Tijdens de voorbereidingen van onze Harddraverijdag hielden wij vol spanning de weersberichten in de gaten die er niet veelbelovend uitzagen. Toch hebben wij besloten het hele programma te gaan draaien, en dat bleek achteraf de enige juiste beslissing.

Naast een paar rijtuigen moest helaas ook de gelegenheidsdrumband helaas verstek laten gaan. Erg jammer voor al het werk wat er ingestoken is, wij hopen op een herkansing in 2024.

Toch kunnen wij spreken van een zeer geslaagde optocht en een geweldig ochtendprogramma met als belangrijkste onderdeel het ringsteken. Alle deelnemers zagen er weer uit om door een ringetje te halen. Het blijft indrukwekkend en wij wanen ons altijd weer even terug in de tijd als de paarden met aanspanningen voorbij rijden.

In totaal zijn er dertien prijzen te verdelen, de eerste prijs van het ringsteken ging naar aanspanning Marianne Wijdenes met steekster Ellen Wijdenes. De uitblinkers van het ochtendprogramma waren Marcel Visser met steekster Paulien van Straaten. Zij vielen in de prijzen bij het ringsteken maar ook in de categorie ‘bestgaand paard Friese ras’.

Onze dank naar alle aanwezige aanspanningen en ‘Ondernemersfonds Enkhuizen’ (hoofdsponsor van het ochtendprogramma).

Foto. H. Kroeb

Contactformulier


Uw vraag