RABO ClubSupport 2023

Bedankt voor het stemmen! De uitslag van de RABO ClubSupport actie 2023 is bekend.

Iedereen verdient een club. Een plek waar je elkaar ontmoet, elkaar sterker maakt en helemaal jezelf kunt zijn. Kortom: verenigingen zijn onmisbaar. Daarom helpt de Rabobank graag met kennis, netwerk en geld om ambities te realiseren.

Dit jaar hebben wij een tweede beeldscherm langs de baan geplaatst op de spoorstraat zodat ook daar iedereen mee kon genieten van het ringsteken en de spannende kortebaandraverij. Aan een tweede beeldscherm zitten natuurlijk ook extra kosten verbonden, hiervoor hebben wij u weer gevraagd op ons te stemmen tijdens de RABO ClubSupport actie, en het resultaat mag er zeker zijn. Door jullie stemmen hebben wij het prachtige bedrag van € 1.599,37 ontvangen.

Onze dank naar de Rabobank en naar iedereen die op ons gestemd heeft.


Uw vraag
Vul de gegevens in om je aan te melden als nieuw lid (LET OP: niet om een extra lidmaatschapskaart te registreren)

Contact

Toestemming

Welkom op onze vernieuwde site

Sinds vorig jaar (ons eerste jaar met een vernieuwde site) zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo zie je onze nieuwe menu balk met een optie naar het ledenportaal. Hier kun je als lid op inloggen en alle informatie aanpassen evenals lidmaatschapskaarten bestellen. 

Aan de rechterkant zie je een koptelefoon icoontje, als je hierop klikt kunnen een aantal zaken worden geregeld.

  1. Contact met ons opnemen via een formulier
  2. Een nieuw lid inschrijven
  3. (Heel veel naar geweest) Je lidmaatschapsnummer opzoeken
  4. Je bestelling downloaden mocht je de mail kwijt zijn (voor leden kunnen alle bestellingen van het jaar opgevraagd worden. Dus als je iets aanpast (naam o.i.d.) dan wordt gelijk aangepast.

We wensen jullie veel plezier op de site en op het het evenement natuurlijk.

Het bestuur